Workshop: Teken jouw paardenkracht!

Ver weg van de hectiek van alledag, maar toch slechts zeven kilometer verwijderd van het bruisende centrum van Arnhem, ligt De Maesberg verscholen in de prachtige natuur. Wie de Harderwijkerweg inrijdt, wordt, in welk seizoen dan ook, betoverd door de schoonheid van het bos en de heide. De stille en wonderschone weg leidt je als bestemmingsverkeer naar De Maesberg.

Wat hebben paarden met jouw innerlijke krachtbron te maken? Paarden zijn heel pure wezens, die leven in het moment. Ze kennen geen zorgen voor morgen of rancune en staan in directe verbinding met hun innerlijke energie. Door ons energetisch met deze prachtige dieren te verbinden, kunnen we makkelijker contact maken met onze eigen energiebron, onze innerlijke paardenkracht.

We hebben een gezellige ruimte met uitzicht op de paarden tot onze beschikking, zodat we tijdens de meditatie niet gestoord worden. Bij mooi weer zetten we de ramen open en kunnen we zelfs buiten tekenen. De paarden staan in een afgegrensd gebied, waar we doorheen mogen lopen. Vind je dat te spannend, dan kun je er ook omheen. Deelname is op eigen risico. Het zijn nou eenmaal grote, sterke dieren, die - hoe lief ze ook zijn - onvoorspelbaar kunnen reageren.

Neem je eigen tekenmaterialen mee als je die hebt. Alles is mogelijk: potlood, krijt, pastel, houtskool; wit of gekleurd papier. (Om praktische redenen liever geen verf.) Je kunt ook een materiaalpakket speciaal voor de workshop bestellen voor 10 euro.

Waar: De Maesberg, Arnhem

Wanneer: zaterdag 2 juni 2018 van 10 tot 16 uur

Kosten: 65 euro inclusief koffie/thee met lekkers en een heerlijke, vegetarische lunch

Aanmelding: stuur voor 18 mei 2018 een e-mail naar margot[at]dingemandtp.nl onder vermelding van 'workshop paardenkracht'. Je krijgt dan de betalingsgegevens en verdere informatie. Geef aan of je zelf materiaal meeneemt of een materiaalpakket wilt bestellen.

Vragen? Stuur een e-mail naar margot[at]dingemandtp.nl of bel 06 22 544 692.